Θάλασσα και ουρανός, είναι η θέα που απολαμβάνετε από τη Villa Cypriana και αυτό γιατί είναι χτισμένη δίπλα στο Λυβικό πέλαγος, με τις πισίνες να τη διαχωρίζουν από την ακτή.


Πληροφορίες για την περιοχή


Cypriana Apartments βρίσκονται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα και μακριά από crouds τουριστών. Βρίσκεται 18 χλμ μακριά από την πόλη της Ιεράπετρας και 2 χλμ. από το χωριό Κουτσουράς, στο οποίο μπορείτε να βρείτε μίνι κατάστημα αγοράς / αρτοποιείο / βενζινάδικο / και πολλές παραδοσιακές ταβέρνες για να απολαύσετε κρητική ξαδέλφη.
Κοντά και μακριά υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα μέρη για να επισκεφτείτε και να εξερευνήσετε. Διάσημοι αρχαιολογικούς χώρους, ιστορικές εκκλησίες, μοναδικές παραλίες, φαράγγια και σπήλαια, καθώς και ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων για όλα τα γούστα ταιριάζουν.

Κουτσουράς μαζί με τους όμορους οικισμούς Μακρύ Γιαλού και Ανάληψης διαμορφώνουν μια αστική οντότητα την ανάπτυξη σε μια σύγχρονη πόλη. Υπάρχει ένα ταχυδρομείο, ένα αστυνομικό τμήμα, ορισμένα σούπερ μάρκετ και ένα πρατήριο βενζίνης, εκτός από πολλά ξενοδοχεία και διαμερίσματα για τη διαμονή σας, καθώς επίσης και αρκετές ταβέρνες και εστιατόρια. Στο Κοινόχρηστοι Πάρκο Κουτσουρά, πολλές εκδηλώσεις, όπως υπαίθριες συναυλίες του αέρα και τα κόμματα λαμβάνουν χώρα κάθε καλοκαίρι.
Πάνω από Κουτσουρά βρίσκεται ο παραδοσιακός οικισμός του Τσικαλαριά με το «πειρατικό διαδρομή» που διέρχεται, μια ιστορική παραμείνουν των βυζαντινών και μεταβυζαντινών χρόνων. Οι πλαγιές λογισμό νότια του Κουτσουρά που καλύπτονται από δάση με πεύκα, ενώ λογισμό τα ανατολικά υπάρχει χώρος αναψυχής, το "δάσος Κουτσουρά».

Οι παραλίες και κοντά στην Ιεράπετρα είναι ιδιαίτερα γνωστά και τεντώστε περίπου 51 χιλιόμετρα κατά μήκος της ακτής, σε όλη τη διαδρομή από το Μύρτο στην "Μεγάλη Παραλία" (Μεγάλη Παραλία) στα Φέρμα. Τέλος υπάρχει η Δυτική παραλία της Ιεράπετρας, στην καρδιά της πόλης, με ψιλή άμμο και καταγάλανα νερά. Αυτή είναι η πιο πολυσύχναστη παραλία της πόλης.

Παραλίες κοντά στην Ιεράπετρα
Πέντε χιλιόμετρα από την Ιεράπετρα είναι Κουτσουνάρι παραλία. Αυτό είναι μια μεγάλη παραλία με ψιλή άμμο και σχετικά ρηχά νερά. Δεν είναι πλήρως οργανωμένη, που σημαίνει ότι ένα μεγάλο μέρος δεν έχει ομπρέλες και ξαπλώστρες, αλλά υπάρχουν αρκετά δέντρα που παρέχουν σκιά για τους λουόμενους.
Φέρμα παραλία απέχει 8 χιλιόμετρα ανατολικά της Ιεράπετρας. Είναι ένα μικρό όρμο με πολύ καθαρά νερά. Ένα άλλο ημι-οργανωμένη παραλία, σε ένα υπέροχο τοπίο.
Δέκα χιλιόμετρα ανατολικά της Ιεράπετρας βρίσκεται η Αγία Φωτιά, ένας κολπίσκος με ψιλή άμμο και βραχώδη ακτή, η οποία παίρνει πολύ κίνηση το καλοκαίρι. Υπάρχουν ομπρέλες και ξαπλώστρες, καθώς και κυλικεία πώλησης σνακ και αναψυκτικά.


Και τόσο πολύ περισσότερα για να δείτε!
Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουν, να σας συμβουλέψει και να εξασφαλίσει τις διακοπές σας, είναι αυτό που θέλετε να είναι - THE BEST!
About Us
Cypriana Apts
Karalakis Manos - Markos
Makri Gialos - Crete
P.O. BOX 133 GR 72200

Phone/Fax
0030 - 28420 - 61782
e-mail
cypriana-apts@cypriana-apts.gr
Registration


Photo Gallery