Θάλασσα και ουρανός, είναι η θέα που απολαμβάνετε από τη Villa Cypriana και αυτό γιατί είναι χτισμένη δίπλα στο Λυβικό πέλαγος, με τις πισίνες να τη διαχωρίζουν από την ακτή.
Γενικές πληροφορίες για Cypriana Apts

Κάθε ένα από τα διαμερίσματα περιλαμβάνει καθιστικό με μπαλκόνι που βλέπει στη θάλασσα, τραπεζαρία, 2 άνετα ντιβάνια ή καναπέδες, 1 υπνοδωμάτιο με κλιματισμό, κουζίνα (μικρός φούρνος με 2 εστίες) και τουαλέτα με ντους. Όλα είναι δίκλινα και έχουν κεντρική θέρμανση (ΚΤΙΡΙΟ Α) την άνοιξη και το φθινόπωρο και air condition ψύξης-θέρμανσης (ΚΤΙΡΙΟ Β). Οι κρεβατοκάμαρες έχουν αρκετό αποθηκευτικό χώρο, καθώς περιλαμβάνουν εντοιχισμένα ντουλάπια και συρτάρια.


ΚΤΙΡΙΟ Α


(301) βρίσκεται στον πρώτο όροφο και έχει ένα πολύ μεγάλο καθιστικό με τεράστια μπαλκονόπορτα με θέα τη θάλασσα. Η δίκλινη κρεβατοκάμαρα έχει επίσης μεγάλη μπαλκονόπορτα με θέα τη θάλασσα.
(303) βρίσκεται στον πρώτο όροφο με μεγάλη μπαλκονόπορτα με θέα τη θάλασσα. Η δίκλινη κρεβατοκάμαρα βλέπει στο πίσω μέρος και έχει μπαλκόνι.
(203) βρίσκεται στο πάνω επίπεδο και είναι παρόμοιο με το 303, με θέα στη θάλασσα από το καθιστικό. Η δίκλινη κρεβατοκάμαρα έχει βεράντα στην πίσω πλευρά.
(201) βρίσκεται στο πάνω επίπεδο και το καθιστικό έχει μπαλκονόπορτα η οποία βλέπει στην πίσω βεράντα.
(202) βρίσκεται στο πάνω επίπεδο, το καθιστικό έχει μπαλκονόπορτα η οποία βλέπει σε μία ευρύχωρη βεράντα με θέα τη θάλασσα και μία κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι στο πίσω μέρος.
(102) και (103) είναι στούντιο τα οποία βλέπουν νότια, στο επίπεδο της πισίνας καθώς και στον κοινόχρηστο κήπο. To 102 έχει διπλό κρεβάτι και και το 103 2 μονά κρεβάτια.

ΚΤΙΡΙΟ B


(301) βρίσκεται στον πρώτο όροφο και έχει ένα πολύ μεγάλο καθιστικό με τεράστια μπαλκονόπορτα με θέα τη θάλασσα. Η διπλή κρεβατοκάμαρα έχει επίσης μπαλκονόπορτα με θέα τη θάλασσα.
(302) είναι το ίδιο με το 301.
(201) βρίσκεται στο πάνω μέρος και έχει μεγάλο καθιστικό με μπαλκονόπορτα που βλέπει στη θάλασσα. Η διπλή κρεβατοκάμαρα έχει επίσης μπαλκονόπορτα με θέα τη θάλασσα.
(202) είναι το ίδιο με το 201.
(101) βρίσκεται στο επίπεδο της πισίνας με μεγάλο καθιστικό και διπλή κρεβατοκάμαρα τα οποία βλέπουν στη θάλασσα. Έχει επίσης μία κύρια κρεβατοκάμαρα με δικό της μπάνιο.
(102) είναι το ίδιο με το 101.

About Us
Cypriana Apts
Karalakis Manos - Markos
Makri Gialos - Crete
P.O. BOX 133 GR 72200

Phone/Fax
0030 - 28420 - 61782
e-mail
cypriana-apts@cypriana-apts.gr
Registration


Photo Gallery