Θάλασσα και ουρανός, είναι η θέα που απολαμβάνετε από τη Villa Cypriana και αυτό γιατί είναι χτισμένη δίπλα στο Λυβικό πέλαγος, με τις πισίνες να τη διαχωρίζουν από την ακτή.
Ήλιος, θάλασσα και πισίναΜεγάλα μπαλκόνια και παράθυρα προσφέρουν πανέμορφη θέα, καθώς την απολαμβάνετε από τα άψογα διαμερίσματα, τα οποία είναι φωτεινά και άνετα. Επίσης, τα διαμερίσματα είναι εξαιρετικής ποιότητας, εξαιτίας της θέλησης των ιδιοκτητών να δημιουργήσουν ένα χώρο που αξίζει να μένετε.

Sea and sky from your roomΗ εντυπωσιακή πισίνα με ξεχωριστό χώρο για παιδιά καθώς και ο εκτεταμένος χώρος γύρω απ΄αυτή με πλακόστρωτο μπαλκόνι, χαρίζουν ατέλειωτες ώρες ξεκούρασης. Φοίνικες, πεύκα και λουλούδια, προσδίδουν στον κήπο μία όαση πρασίνου, τα οποία μεγαλώνουν με την αγάπη και την φροντίδα των ιδιοκτητών.

Χαλάρωση - ΔιακοπέςΚάθε ένα από τα διαμερίσματα που έχουμε διαθέτει ένα καθιστικό με θέα τη θάλασσα βεράντα, τραπέζι και καρέκλες και δύο άνετα ντιβάνια ή καναπέδες ένα υπνοδωμάτιο με air-condition και κουζίνα (με μικρό φούρνο και δύο ηλεκτρικές εστίες και ένα δωμάτιο ντους.
About Us
Cypriana Apts
Karalakis Manos - Markos
Makri Gialos - Crete
P.O. BOX 133 GR 72200

Phone/Fax
0030 - 28420 - 61782
e-mail
cypriana-apts@cypriana-apts.gr
Registration


Photo Gallery